Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Malatya Deprem - Malatya'da deprem - Malatya - Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem.

Malatya Deprem - Malatya'da deprem - Malatya - Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem.. Kandi̇lli̇, depremi̇n büyüklüğünü 5.3 olarak ölçtü öte yandan, boğaziçi üniversitesi kandilli. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre. Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 21.06'da pütürge ilçesinde 5. Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Pütürge ilçesinde meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı. Malatya doğanyol ile komşu olan sivrice'deki köyler depremden büyük ölçüde etkilenirken elazığ malatya sınırında deprem. Kandilli rastahanesi ise malatya deprem büyüklüğünün 5.7 olduğunu duyurdu. Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti.

MALATYA'DA DEPREM! - UçanKuş
MALATYA'DA DEPREM! - UçanKuş from cdn.ucankus.com
Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Saat 09.54'te yaşanan depremi boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem. Malatya pötürge merkezli 5.2 büyüklüğündeki deprem, çevre illerden de hissedildi. Afad verilerine göre ilçede saat 18:30'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 813 malatya deprem haberi bulunmuştur. Toplam 942 malatya deprem haberi bulunmuştur. Deprem başta elazığ olmak üzere malatya ve birçok ilde de hissedilmişti.

Deprem başta elazığ olmak üzere malatya ve birçok ilde de hissedilmişti.

Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 813 malatya deprem haberi bulunmuştur. Dün 22:44 malatya'da siber mücadelede 5 tutuklama. Türkiye ve çevresinde meydana gelen son depremler. (son depremler) saat 12:37'de 5.2 büyüklüğündeki depremin meydana geldiği malatya'nın pütürge ilçesi yine sallandı. Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi. Son dakika malatya'da korkutan deprem! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre. Malatya deprem ile ilgili tüm haberleri ve son dakika malatya deprem haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Malatya pütürge'de yaşanan depremin büyüklüğünü kandilli 5.3 büyük elazığ depreminden büyük ölçüde etkilenen malatya, 5 haziran cuma günü saat 21.06'de kandilli. Depremle ilgili açıklamalarda bulunan uzmanlar 'daha büyük bir deprem beklenir mi?' sorusuna batıya doğru bir. Malatya doğanyol ile komşu olan sivrice'deki köyler depremden büyük ölçüde etkilenirken elazığ malatya sınırında deprem. Malatya'nın pütürge ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En son malatya deprem haberleri anında burada.

Malatya doğanyol ile komşu olan sivrice'deki köyler depremden büyük ölçüde etkilenirken elazığ malatya sınırında deprem. (son depremler) saat 12:37'de 5.2 büyüklüğündeki depremin meydana geldiği malatya'nın pütürge ilçesi yine sallandı. Malatya'nın pütürge ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu.

Malatya'da DEPREM! | SarızeybekHaber
Malatya'da DEPREM! | SarızeybekHaber from sarizeybekhaber.com
Saat 09.54'te yaşanan depremi boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem. Afad'ın verdiği bilgiye göre, saat 23:57'de malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi. Malatya doğanyol ile komşu olan sivrice'deki köyler depremden büyük ölçüde etkilenirken elazığ malatya sınırında deprem. Afad verilerine göre ilçede saat 18:30'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti. Depremde 41 kişi hayatını kaybetmişti. Malatya deprem ile ilgili 125 haber listeleniyor.

Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem.

Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Malatya'nın pütürge ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 48 haber bulunmuştur. Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Malatya deprem haberleri ve en son güncel malatya deprem gelişmeleri cnnturk.com'da. Afad, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı. Malatya pötürge merkezli 5.2 büyüklüğündeki deprem, çevre illerden de hissedildi. Malatya pütürge'de afad verilerine göre 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da saat 11.27'de bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 813 malatya deprem haberi bulunmuştur. Malatya'da saat 11.27'de bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti. Malatya doğanyol ile komşu olan sivrice'deki köyler depremden büyük ölçüde etkilenirken elazığ malatya sınırında deprem. Afad, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı.

Malatya Valiliği'nden "Deprem sonrası Alevi köylere yardım yapılmıyor" iddialarına yalanlama ...
Malatya Valiliği'nden "Deprem sonrası Alevi köylere yardım yapılmıyor" iddialarına yalanlama ... from foto.haberler.com
Malatya'da merkez üssü pütürge ilçesi olan 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi. Malatya doğanyol ile komşu olan sivrice'deki köyler depremden büyük ölçüde etkilenirken elazığ malatya sınırında deprem. Afad, depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı. Malatya'nın pütürge ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın verdiği bilgiye göre, saat 23:57'de malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika malatya'da korkutan deprem! Afad verilerine göre ilçede saat 18:30'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.

Kandi̇lli̇, depremi̇n büyüklüğünü 5.3 olarak ölçtü öte yandan, boğaziçi üniversitesi kandilli.

Malatya'nın arguvan ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde 5,2 büyüklüğünde deprem oldu. Afad ise büyüklüğü 5.2 olarak kaydetti. Afad'ın verdiği bilgiye göre, saat 23:57'de malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 813 malatya deprem haberi bulunmuştur. Son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 48 haber bulunmuştur. Malatya'nın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin 6.94 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtilirken, malatya büyükşehir belediye başkanı selahattin gürkan. (son depremler) saat 12:37'de 5.2 büyüklüğündeki depremin meydana geldiği malatya'nın pütürge ilçesi yine sallandı. En son malatya deprem haberleri anında burada. Malatya'nın pütürge ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 21.06'da pütürge ilçesinde 5. Malatya'da saat 11.27'de bir deprem meydana geldi. Malatya deprem haber başlıkları altta listelenmiştir.

Post a Comment for "Malatya Deprem - Malatya'da deprem - Malatya - Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem."